datingsite voor
de actieve 50-plusser
Meld je gratis aan Aanmelden
Vind je date
t/m

Over ons

Actief50.nl biedt iedereen vanaf 50 jaar de mogelijkheid om gelijkgestemden te vinden. Niet alleen om een relatie mee op te bouwen, maar zeker ook om gezamenlijk te sporten, uit te gaan of om een reisgenoot te vinden. We organiseren regelmatig activiteiten voor leden en de bedoeling is om dit uit te breiden in de toekomst.

Profielen op actief50 worden elke dag gecontroleerd en we doen dan ook ons uiterste best om de site zo gezellig en betrouwbaar mogelijk te maken voor je.  

Lidmaatschap

Inschrijven bij Actief50 is geheel gratis. Met een gratis abonnement kan je 3 fotos plaatsen, interesseberichten versturen en onbeperkt door de profielen bladeren.
Wil je echter gebruikmaken van alle mogelijkheden , zoals een 1 op 1 chat en persoonlijke berichten versturen naar andere leden, dan betaal je eenmalig een bedrag van 24,50 euro.
Voor dit bedrag sta je onbeperkt , zolang als je wenst, ingeschreven met een volledig lidmaatschap. Deelname kost je dus nooit meer dan 24,50 euro.

Via het inschrijfformulier kun je snel en gemakkelijk lid worden van actief50.nl 

Profielen met foto

Aanmeldingen met een foto hebben een streepje voor. Ze worden als eerste getoond. Bovendien hebben inschrijvingen met een foto meer contact dan inschrijvingen zonder foto. 

Vragen?

Heeft u toch nog vragen? Mail naar info@actief50.nl.

Wij wensen je veel nieuwe ontmoetingen!

 

De redactie van actief50.nl